Welke Playstation 4 games kunnen we verwachten?

Het ziet er naar uit dat Sony zeer snel hun nieuwe vlaggenschip gaan presteren: de Playstation 4. Eerder meldden wij dat er waarschijnlijk een Final Fantasy game uitgebracht gaat worden exclusief voor de nieuwe console. Er gaan ook nog meer geruchten ten ronde over welke games er uitgebracht gaan worden op de allernieuwste console. Wij van de Playstation4club geven je een overzicht van de games die zeer waarschijnlijk uitgebracht gaan worden bij de release van de PS4, zo zocht PS3 life uit.
[divider]

De top 5 van Playstation 4 games:
1. Gran Turismo
Bij de vorige Playstation consoles werd er altijd al snel een Playstation aangeboden in combinatie met het spel Gran Turismo. Zo kon je voordeling in een pakket deze game kopen, die het moet hebben van de geweldige graphics en spanning als autocoureur. Het is meestal zo dat Gran Turismo al snel na het presenteren van een nieuwe console ook gepresenteerd wordt aan de consument. Volgens de verwachting zal dat nu niet veel anders zijn!

2. Assassin’s Creed III
Wauw, Assassin’s Creed II was werkelijk een topgame! De game ging als warme broodjes over te toonbank en dat was niet voor niets. Het spel heeft iets speciaals en dat zullen we zeer waarschijnlijk ook snel op de Playstation 4 gaan beleven. De eerste geruchten over deze game voor de PS4 zijn er al en wij zullen er niet raar van opkijken als dit spel snel gepresenteerd gaat worden als een van de eerste nieuwe games voor de PS4. Hopelijk ook meer duidelijkheid over deze game op 20 februari!

3. Een gloednieuwe game van de makers van Little Big Planet.

Er gaan geruchten ten ronde dat de makers van de succesvolle PS4-game Little Big Planet met een geheimzinig project bezig zijn. De verwachtingen zijn er dat op 20 februari een gloednieuw game gepresenteerd gaat worden van deze makers, die net zo’n succes als Little Big Planet moet gaan worden die dat op de PS3 was.
killzone4. Killzone Playstation 4?
Er gaan geruchten rond dat dat Guerilla Games bezig zijn met een nieuwe game voor de PS4. Sommige geruchten melden dat het om een nieuwe versie van Killzone gaat, Killzone 4. Andere geruchten meldden juist weer dat het om een geheel nieuwe game gaat die wel enigzins zou lijken op Killzone. Zeker is zeker: Ze zijn ergens mee bezig en daar gaan we snel achterkomen!

5. The Last Guardian
Bij deze game worden de meeste vraagtekens geplaatst of deze inderdaad uitgebracht zal gaan worden op de nieuwe Playstation. The Last Guardian werd al lange tijd geleden genoemd als nieuwe game voor de Playstation 3, maar dit is er nooit van gekomen. Zou het zo zijn dat ze gewoon met de PS4 zijn begonnen? De wens is in dit geval de vader van de gedachte, maar wie weet op 20 februari!

Uiteraard houden wij van Playstation4club je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Playstation 4 games en spellen. Wordt vervolgd dus!

PlayStation Plus kopen