‘Uiterlijk Playstation 4 doet er niet toe’

PS4

Toen op 20 februari Sony Computer Entertainment de Playstation 4 aankondigde, kregen we de DualShock 4 als de nieuwe Playstation 4 controller te zien, maar niet de nieuwe console zelf. In het publiek ontstond ook een beetje cynisme omdat de Playstation 4 zelf nog niet getoond werd. Managing Director bij Playstation, Fergal Gara, zegt dat het uiterlijk van de PS4 niet belangrijk is, maar wel wat het kan doen. “Het is veel belangrijker om te zien wat de nieuwe console kan. Zwart, groen, paars of wat dan ook, wat maakt het uit? Het is niet het belangrijkste’.

Na afloop vertelde ook de president van Sony, Shuhei Yoshida, dat het uiterlijk van de console het minst belangrijke van de Playstation 4 is. Volgens hem is de console maar een omhulsel en was het veel belangrijker om de mogelijkheden van de PLaystation 4 en DualShock 4 controller te tonen door middel van de PS4 games.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply