Ubisoft kondigt Far Cry 6 officieel aan, release in Q1 2020

Far cry 6

Ubisoft heeft Far Cry 6 aangekondigd en tegelijkertijd twee cinematische trailers voor de game gepubliceerd. Daarin is Giancarlo Esposito te zien, de acteur die onder andere bekend is van Breaking Bad en The Mandalorian.

Esposito speelt een dictator van het fictionele eiland Yara. In de trailer is te zien hoe hij zijn zoon Diego een handgranaat geeft en de pin daar uittrekt, met de waarschuwing dat hij als opvolger gehaat zal worden door de bevolking. De bevolking is namelijk in opstand gekomen in de hoofdstad van het eiland: Esperanza.

Gamers kruipen in de game in de huid van hoofdpersonage Dani Rojas, die als man of vrouw te spelen is en die met guerrillatactieken probeert om de dictator omver te werpen. Officiële Gameplay-beelden publiceerde Ubisoft helaas (nog) niet. Wel verscheen een tweede trailer. Daarin krijgen we de sfeer van de game mee, maar verder zijn er nog niet veel details over het spel uit te halen.

Far Cry 6 verschijnt 18 februari volgend jaar voor alle current- en next-gen consoles: PS4, PS5, Google Stadia, Windows, Xbox One en Xbox Series X.

Bekijk hier de trailer van Far Cry 6:

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply