Top 10 verwachte PS4 games: 10. Agent

Het is de algemene verwachting dat Sony de Playstation 4 zal onthullen op hun massaal aangekondigde evenement dat volgende week woensdag gepland staat. Het is ook te verwachten dat zij de eerste gilmp van de volgende generatie van PS4 games zullen laten zien, door middel van een aantal lanceringstitels die mogelijk vrijgegeven gaan worden wanneer de release van de console zo ver is.

Veel van de lanceringtitels zijn volgens geruchten in de maak of zullen zeker worden gemaakt. Uiteraard is het onmogelijk te voorspellen welke games daadwerkelijk uitgebracht gaan worden op de Playstation 4. Wel kunnen we al speculeren over welke populaire franchises uit het PS3 tijdperk de kop op zullen steken volgende week. Evenals een paar titels waarvan het zeer waarschijnlijk is dat ze uitgebracht gaan worden. Wij van de Playstation4Club zullen de 10 verwachte launch titels die u mag verwachten op de PS4 gaan presenteren. Vandaag zullen we de eerst mogelijke titel presenteren:

Agent op Playstation 4?

Agent is een spel van Rockstar dat al jaren door de wandelgangen gaat. Maar voor het eerst officieel werd aangekondigd door Rockstar in 2009. Het was naar verluidt een game waar ze jaren aan werkten, maar er is niets van gekomen. Er gaan geruchten rond dat wellicht Agent op de PS4 uitgebracht zal gaan worden.

Het laatste woord over het spel viel bijna twee jaar geleden bij Take Two’s oproep, waar ze verklaarden dat de game nog in ontwikkeling was. Maar gezien het huidige tijdperk lijkt het niet voor de hand liggend dat Agent op de Playstation 3 uitgebracht gaat worden. Het feit dat het zo stil is gebleven in de afgelopen twee jaar maakt de kans alleen maar aannemelijker dat er iets groots gaat komen. Hoe geweldig zou het zijn om te horen dat ondanks het feit dat GTA V binnekort uitgebracht wordt, Rockstar hun volgende paradepaardje aan het ontwikkelen is en in 2014 uitgebracht wordt?

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.