The Last of Us: Left Behind aangekondigd als opzichzelfstaande release

Naughty Dog gaat The Last of Us: Left Behind als opzichzelfstaande game uitbrengen op de PlayStation 4 en PlayStation 3, zo maakt de ontwikkelaar bekend. Left Behind bevat een gedeelte van de singleplayer van The Last of Us en is vanaf 12 mei voor 9,99 euro te downloaden in de PlayStation Store.

“Dit is een goedkope manier om toegang te krijgen tot de wereld en personages waar zoveel mensen van houden,” zo verantwoordt Naughty Dog de release. “Hoewel een deel van Left Behind plaatsvindt tijdens het hoofdverhaal van The Last of Us, vinden sommige van de beste en meest ontroerende momenten tijdens de prequel-stukken plaats.”

De downloadbare game geeft ook recht op een twee uur durende trial van de Factions Multiplayer van The Last of Us. Als de relatief goedkope standalone je bevalt, heb je de mogelijkheid om deze in de PlayStation Store te upgraden naar de volledige game.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply