PS5 Reserveren

Playstation 5 Reserveren? Prijs: 399 euro.

[box type=”info”]Update: De Playstation 5 is bij álle Nederlandse retailers volledig uitverkocht en niet meer te reserveren. Je zal helaas enkele maanden geduld moeten hebben voor een PS5. Je kunt een PS5 reserveren voor de volgende levering van Sony. Des te eerder je een reservering plaatst, des te sneller heb je de PS5 in huis. KLIK HIER voor meer informatie, over waar de PS5 reserveren mogelijk is. [/box]

De PS5 reserveren door middel van een Playstation 5 Pre Order is nu al mogelijk! Zo verzeker je jezelf alvast van een PS5 bij de release. De verwachting is namelijk dat de voorraad beperkt zal zijn bij de release, gezien de enórme vraag naar de nieuwe console. Je kunt de Playstation 5 Pre Order nu vastleggen, waarna je op de dag van de release de PS5 direct geleverd krijgt door een keten als Bol.com. Ook bij verschillende andere retailers is het mogelijk om de Playstation 5 te reserveren.

Wil je pas later de Playstation 5 reserveren, wanneer de definitieve prijs en releasedatum bekend is? Schrijf je dan in op de Nieuwsbrief onderaan de pagina en we laten je weten wanneer je kunt reserveren voor de definitieve prijs van de Playstation 5, en wat de goedkoopste aanbieders zijn. Deze prijs zal waarschijnlijk wel wat lager uitkomen dan de fictieve prijs van 599 euro van nu.

Playstation 4 ReserverenDe verwachting is dat meer informatie over de definitieve prijs en release van de console binnekort naar buiten wordt gebracht door Sony en de verschillende aanbieders. Bovendien lijkt het er op dat er niet vanuit het buitenland gereserveerd hoeft te worden, omdat de release in Europa tegelijkertijd met deze in Amerika en Japan zal zijn. De Playstation 5 reserveren via Bol.com lijkt dus te volstaan om de PS5 als een van de eersten binnen te hebben. Dit kan door middel van een Playstation 5 Pre Order, waarbij de console op de dag van de release direct afgeleverd wordt. Zodra het definitief bekend is dat er een gelijktijdige wereldwijde release zal zijn, of dat de Playstation 5 reserveren uit het buitenland met een PS4 Pre Order toch wél nodig is, dan zullen wij dat uiteraard hier plaatsen of je via een e-mail informeren via de onderstaande nieuwsbrief.