PlayStation 4 Slim bundels


Aanbieders
Bol.com PS4 kopen

Bol.com PS4 consoles & bundels

De consoles en bundels bij Bol.com worden het vaakst gekozen! Bekijk de actuele aanbiedingen.

Vandaag besteld, morgen in huis


Nedgame PS4 kopen

Nedgame PS4 consoles & bundels

Nedgame heeft het grootste aanbod consoles en games! Bekijk de actuele acties.

Vandaag besteld, morgen in huis


Aanbieding
PS4-bundel FIFA 20 Slim

PS4 Slim (500GB) + FIFA 20 met 2 controllers

Sony PlayStation 4 Console Slim 500GB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + FIFA 20 + FUT-voucher + 14 dagen PS Plus – PS4 Pakket

Tijdelijk uitverkocht


Xbox One S console 1TB All-Digital + FIFA 20 + Forza Horizon 3 + Sea of Thieves + Minecraft

Xbox One S console 1TB All-Digital + FIFA 20 + 3 games

Xbox One S console 1TB All-Digital + FIFA 20 + Forza Horizon 3 + Sea of Thieves + Minecraft – Xbox One aanbieding

Let op: Volledig digitale console zonder disc drive!

€239,-

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis


Black Friday
PS4-bundel Call of Duty: Modern Warfare

PS4 Slim (500GB) + Call of Duty: Modern Warfare

Sony PlayStation 4 Console Slim 500GB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Call of Duty: Modern Warfare – PS4 Bundel

€239,-

Vandaag besteld, morgen in huis


PS4 Slim Bundels

Op 7 september 2016 maakte Sony bekend dat er een nieuw type PlayStation 4 zou komen: de PS4 Slim. De console kwam op 16 september uit voor een adviesprijs van 299 euro. Aanvankelijk werd het apparaat alleen los aangeboden, maar al snel na de release kon je de eerste PS4 Slim bundels kopen. Games die gekoppeld werden aan het nieuwe apparaat waren onder anderen FIFA 17, Call of Duty: Infinite Warfare, Battlefield 1 en GTA 5.

De meeste triple A-titels die op de markt komen worden gebundeld met de PS4 Slim. Daarnaast komen er vrijwel altijd aanbiedingen met de games die exclusief op de PlayStation 4 uitkomen. Voor begin 2017 worden bundels verwacht met games als Gran Turismo Sport en Mass Effect: Andromeda.

Op dit moment zijn er zowel bundels met de klassieke PS4 als met de Slim, maar de bedoeling is dat de Slim de oude versie op termijn vervangt. Officieel heeft de Slim als naam gewoon PlayStation 4, maar om verwarring met de klassieke versie te voorkomen noemen we het apparaat op deze site Slim. Op dit moment wordt de standaardversie niet meer gemaakt, alleen de bestaande voorraad wordt nog verkocht. Als dat gebeurd is kun je alleen nog de Slim en Pro kopen.

PS4 Slim los kopen

De PS4 Slim wordt aangeboden in een variant met 500GB en 1TB, net als de klassieke variant. Qua specificaties en prestaties is de PS4 Slim hetzelfde als de oude versie, alleen het design van het systeem is aangepast. Daarnaast krijg je bij de Slim een nieuwe DualShock 4 V2 Wireless Controller.

Deze lijkt erg op de V1, maar heeft een verbeterde lightbar. Deze is ook aan de bovenzijde zichtbaar op de V2, zodat je als speler kunt zien welk licht de controller aangeeft.

Hoewel het meestal veel voordeliger is om de Slim in een bundel te kopen, kun je hem ook los bestellen. In onderstaand overzicht vind je de prijzen van de verschillende PS4 Slim’s die op dit moment te koop staan in Nederland:


1 Comment
  1. Reply piet 29 december 2017 at 19:50

    hallo
    ik wil bugatti

Leave a reply