Playstation Plus


Beste deal
Bol.com PS4 kopen

Bol.com PS4 consoles & bundels

De consoles en bundels bij Bol.com worden het vaakst gekozen! Bekijk de actuele aanbiedingen.

Vandaag besteld, morgen in huis

PlayStation Plus abonnement kopen

Bij het kopen van een PS-abonnement is het natuurlijk verstandig om de prijzen te vergelijken. Je hebt de keuze uit twee abonnementsvormen: drie maanden (90 dagen) of een heel jaar (365 dagen). Als je nog niet zeker weet of je veel gebruik gaat maken van PlayStation Plus, dan is het verstandig om te beginnen met het goedkopere 90 dagen abonnement. Weet je echter zeker dat je het hele jaar online wilt gamen, dan kun je beter het PS Plus-abonnement van 365 dagen kopen. Dit is slechts 2,5 keer duurder dan het abonnement van drie maanden, maar het abonnement duurt 4x zo lang!

Wat is PlayStation Plus?

Om online te kunnen gamen op de PlayStation 4 heb je een PS Plus-abonnement nodig. PlayStation Plus is een abonnementsdienst van Sony waarmee je alles uit je PS4 kan halen wat erin zit. Zo krijg je naast toegang tot online games ook nog maandelijks een aantal gratis games, heb je recht op exclusieve kortingen in de PlayStation Store en kun je vrienden uitnodigen om mee te spelen. Met PS Plus kun je verder je voortgang in een game opslaan in de cloud. Je kunt dan bij een vriend of vriendin inloggen op je eigen account en verder spelen in je eigen game.
PlayStation Plus informatie

Om online te kunnen gamen op de PlayStation 4, dien je abonnee te zijn van PlayStation Plus. Met een Playstation Plus-abonnement krijg je niet alleen toegang tot het spelen van online multiplayer games, je krijgt bovendien korting op games, je kunt vele gratis games spelen, je krijgt speciale content van je aangekochte games, automatische games updates, en meer. Uiteraard zijn de single player modes gewoon zonder een Playstation Plus-abonnement te spelen. Op de PlayStation 3 was het online gamen gratis, maar daar heeft Sony bij de PS4 dus verandering in gebracht.

Wanneer je al lid ben van Playstation Plus op de PS3, dan loopt je Playstation Plus abonnement voor de PS3 gewoon door wanneer je de PS4 aanschaft. Je kunt dan direct gebruik maken van de online multiplayer op de PS4, en van alle extra’s die Playstation Plus brengt.

Voor de PS3 is het kopen van Playstation Plus abonnement ook de moeite waard; je haalt nog meer uit je Playstation 3 met een hele reeks premium en exclusieve features, zoals games en content, PSN-features speciaal voor leden en meer. Ook krijg je toegang vele gratis games. Er staan altijd minimaal 10 downloadbare games klaar voor Playstation Plus-leden en bovendien krijgen zij als onderdeel van hun abonnement per jaar de beschikking over minimaal 45 games. Ten slotte kunnen leden een volledige game altijd uitproberen: probeer enkele Playstation Network games een uur lang uit, voordat je deze aanschaft. Zoals gezegd word je abonnement op de PS3 automatisch meegenomen naar de PS4, wanneer je besluit de PS4 te kopen.

Bekijk hier de Playstation Plus-trailer van Sony: