‘Playstation 4 krijgt sterkste line-up van games ooit’

Knack PS4

Volgens Sony zal de Playstation 4 de sterkste line-up van games bij lancering kennen die een Playstation console ooit heeft gekend. Dit heeft Michael Denny, vicepresident van Sony, laten weten.

De vicepresident liet zijn enthousiasme merken over de kracht van de diepgang die de Playstation 4 volgens hem zal kennen, wanneer de nieuwe Playstation waarschijnlijk eind van dit jaar in de winkels ligt: “Wat zo spannend is aan de PS4, is dat we de kracht zien in de diepgang van titels die bij de release gelanceerd zullen worden. Niet alleen als we kijken naar first-party games, maar ook third-party. Ik geloof echt dat de PlayStation 4 de sterkste line-up bij lancering zal kennen die we ooit hebben gehad.”

Verder liet Denny weten dat er grote game titels zullen zijn die Sony op de Playstation 4 wil zien, maar dat het bedrijf ook erg is gericht op het nemen van risico’s op creatief gebied. Een mooi voorbeeld hiervan is het bedrijf Media Molecule, een ontwikkelaar die nieuwe mogelijkheden zal tonen met de Move controller. Denny hoopt dat deze nieuwe zaken de PS gebruikers zal aanspreken.

Denny garandeert verder dat de komende maanden nog meer games gepresenteerd gaan worden die te koop zullen zijn wanneer de nieuwe Playstation 4 in de winkels ligt. (Foto: Knack, één van de launchtitels van de PS4)

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply