PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met FIFA 20


Aanbieders
Bol.com PS4 kopen

Bol.com PS4 consoles & bundels

De consoles en bundels bij Bol.com worden het vaakst gekozen! Bekijk de actuele aanbiedingen.

Vandaag besteld, morgen in huis


Nedgame PS4 kopen

Nedgame PS4 consoles & bundels

Nedgame heeft het grootste aanbod consoles en games! Bekijk de actuele acties.

Vandaag besteld, morgen in huis


Op 8 juni 2019 maakte Electronic Arts de releasedatum van FIFA 20 bekend. De voetbalgame verschijnt op 27 september voor in ieder geval de PlayStation 4, Xbox One en pc. Uitgever EA gaf daarbij in de onthullingstrailer de eerste nieuwe modus weg: VOLTA Football. In deze modus draait het om voetbal op straat, kleine veldjes of op een zaalondergrond, waarbij de teams bestaan uit drie, vier of vijf spelers.

Deze pagina wordt aangevuld met meer informatie, zodra EA meer details bekendmaakt.

Wat zijn de verwachtingen rondom FIFA 20 PS4-bundels en aanbiedingen bij release?

Aanbieding
PS4-bundel FIFA 20 Slim

PS4 Slim (500GB) + FIFA 20 met 2 controllers

Sony PlayStation 4 Console Slim 500GB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + FIFA 20 + FUT-voucher + 14 dagen PS Plus – PS4 Pakket

Tijdelijk uitverkocht


Aanbieding
PS4-bundel FIFA 20 Slim

PS4 Slim (500GB) + FIFA 20 met 2 controllers

Sony PlayStation 4 Console Slim 500GB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + FIFA 20 + FUT-voucher + 14 dagen PS Plus – PS4 Pakket

Tijdelijk uitverkocht


PS4-bundel FIFA 20 Pro

PlayStation 4 Pro (1TB) + FIFA 20 + Call of Duty: Modern Warfare

Sony PlayStation 4 Console Pro 1TB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + FIFA 20 + FUT Voucher (1 gouden spelerspakket en drie icoon-leenspelers voor vijf wedstrijden) + Call of Duty: Modern Warfare – PS4 Bundel

€459,-

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis


Op 22 augustus kondigde Sony samen met EA Sports maar liefst vijf verschillende PlayStation 4-bundels aan. Het gaat om varianten met zowel de PlayStation 4 Slim (500GB én 1TB) als de PS4 Pro. Bij elk pakket ontvang je de zogenaamde FIFA Ultimate Team (FUT)-voucher, die toegang geeft tot één gouden spelerspakket en drie icon-leenspelers voor vijf wedstrijden. Daarmee helpt EA nieuwe spelers op weg in FUT. Je kunt tevens veertien dagen PlayStation Plus proberen, als je een van de pakketten koopt.

Oude informatie:

Op dit moment is officieel nog niets bekend over PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met FIFA 20. De ervaring uit voorgaande jaren leert ons wel een aantal dingen: sinds de release van de PS4 eind 2013 kwamen er telkens pakketten met de nieuwste FIFA op de markt. De verwachting van deze site is dan ook dat dat dit jaar niet anders zal zijn.

Waarschijnlijk verschijnen er bundels met zowel de PlayStation 4 Pro als Slim, met de optie voor 1 of 2 controllers. Er komen ook speciale uitgaves van FIFA 20, die mogelijk gebundeld worden met de console. Vorig jaar gebeurde dat niet, maar Sony en EA gaven wel speciale FIFA 18 Ronaldo Edition-bundels uit. Het is wel al zeker dat FIFA 20 ook verschijnt als Ultimate en Champions Edition.

Aanbiedingen met FIFA 20 worden verwacht vlak voor release van de game, die op vrijdag 27 september gepland staat. De Ultimate en Champions Edition komen overigens drie dagen eerder op de markt. De verwachting is dat wat betreft PS4-bundels/-pakketten de eerste deals zullen verschijnen in de week van maandag 23 september. Wat die precies inhouden, is vooraf helaas moeilijk te voorspellen.

FIFA 20 prijs

De (geadviseerde) verkoopprijs van FIFA 20 is bij release 59,99 euro, terwijl de Champions Edition 89,99 euro kost. De prijs van de bundels is nog niet bekend; informatie hierover wordt een à twee weken voor release verwacht. Gedurende de levensloop van FIFA 20 zal de prijs uiteraard geleidelijk dalen.

FIFA 20 is nu te pre-orderen bij onze partners:

Black Friday
FIFA 20 cover

FIFA 20

Uitgever: Electronic Arts

Vanaf €39,99

Release op: 27-09-2019Nieuwe modus: VOLTA Football

Nieuw dit jaar is de modus VOLTA Football. Volgens EA Sports brengt VOLTA Football het spel ‘terug naar de straten met hun authentieke cultuur, creativiteit en stijl van het spel gespeeld door kleine teams op straten, veldjes en zaalondergronden over de hele wereld’. Je kunt je eigen speler creëren, je eigen outfit bepalen en vervolgens wedstrijden spelen in bijvoorbeeld een Londense kooi, Amsterdamse onderdoorgang of een dak in Tokyo.

Je kunt spelen in verschillende spelformaten met teams bestaande uit drie (zonder keeper), vier of vijf spelers, met of zonder muren. Ook kun je professioneel zaalvoetbal spelen. Er komen vier verschillende modi:

  • VOLTA Kick-Off: Neem je favoriete professionele teams mee naar de straat en strijd op verschillende locaties en in diverse formats. Zo kun je bijvoorbeeld Real Madrid-Atlético Madrid spelen in de straten van de Spaanse hoofdstad, of Chelsea tegen Tottenham Hotspur in een Londense kooi.
  • VOLTA World: Bouw je eigen VOLTA team door het spelen van single player wedstrijden tegen door de community gecreëerde selecties in een variëteit aan formats en op diverse locaties. Als je een wedstrijd wint, mag je een speler van de tegenstander kiezen en overnemen om zo je team op te bouwen, waarbij je let op zowel skills als chemistry.
  • VOLTA Story: Neem je speler mee door de storymodus, waarbij je verschillende legendes uit het straatvoetbal tegenkomt. Verdien beloningen, pas je speler aan en rekruteer voor je team, met als hoogtepunt het VOLTA Wereldkampioenschappen-toernooi in Buenos Aires.
  • VOLTA League: De online modus van dit nieuwe onderdeel in FIFA, vergeijkbaar met het bekende Seasons/Seizoenen. Speel je een weg naar de hoogste divisie met de online VOLTA League. Je wordt gekoppeld aan een andere online speler, waarbij overwinningen leiden tot promotie naar een hogere divisie.

Wie wordt de coverstar van FIFA 20?

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat Eden Hazard en Virgil van Dijk de coverstars van FIFA 20 zijn. Hazard, die deze zomer van Chelsea naar Real Madrid ging, siert de voorkant van de normale editie, terwijl Van Dijk, verdediger van Liverpool en Nederlands international, de eer heeft om de Champions Edition te sieren. Van Dijk reageerde verheugd op het nieuws dat hij op de voorkant komt. “Toen ik hoorde dat ik op de FIFA-cover kwam, was dat onwerkelijk”, laat hij weten. “Ik speel het spel van jongs af aan en heb alle grote spelers op de cover gezien. Het is soms goed om als verdediger erkenning te krijgen en ik ben erg trots. Het komt niet vaak voor dat een verdediger op de cover komt en het is iets heel bijzonders.”

Oude informatie:

Op moment van schrijven is nog niet bekend wie de cover van FIFA 20 siert. De laatste twee jaar stond Cristiano Ronaldo op de voorkant van het spel. Gedurende de levensloop van FIFA 19 deed EA echter iets opvallends: hoewel Cristiano Ronaldo de cover sierde, werd halverwege de merchandise aangepast en was de frontman opeens Neymar, geflankeerd door Kevin de Bruyne en Paulo Dybala. Ronaldo was vanaf dat moment niet meer te vinden op de officiële website van EA. Mogelijk had dat te maken met de verkrachtingszaak waarmee de stervoetballer van Juventus in verband werd gebracht, al heeft de uitgever daar nooit mededelingen over gedaan. Inmiddels is overigens bekend dat Ronaldo niet wordt aangeklaagd voor de vermeende verkrachting.

Het ligt voor de hand om te denken dat EA voor komende editie Neymar op het oog had als coverstar, maar de Braziliaanse ster is momenteel eveneens in opspraak vanwege een vermeende verkrachtingszaak. Mogelijk brengt dat de uitgever van de game nog op andere gedachten. Volgens Footy Headlines gaat Neymar wel degelijk op de cover van FIFA 20 komen. De website kwam naar buiten met een gelekte afbeelding van de vermeende cover, afkomstig van de webshop GameStop. Daarop is Neymar juichend te zien in het shirt van Paris Saint-Germain.

FIFA 20 gelekte cover met Neymar

Exclusieve deal met de Bundesliga

Op 19 augustus maakte EA bekend een overeenkomst te hebben afgesloten met de Bundesliga. De uitgever heeft daarmee het ‘televisiepakket’ van de Duitse competitie verworven, waardoor de wedstrijden in het spel hetzelfde gepresenteerd worden als op tv. Ook werden maar liefst 180 spelers door een scan gehaald voor beter gelijkende gamefaces. Meer informatie over de Bundesliga-deal vind je op deze pagina.

Juventus wordt in FIFA noodgedwongen ‘Piemonte Calcio’ genoemd

De FIFA-franchise staat bekend om het gebruik van echte club- en spelersnamen, maar in het nieuwe deel zal de naam van Juventus ontbreken. De Italiaanse topclub heeft een exclusieve deal gesloten met de grote concurrent van FIFA, het eFootball Pro Evolution Soccer 2020 van Konami. Daardoor heeft EA niet de juiste licentie om de naam Juventus te gebruiken in zijn nieuwe FIFA-editie en wordt de kampioen van Italië daarin Piemonte Calcio genoemd.

Ook het clublogo en de spelerstenues van Juventus mogen niet worden gebruikt in FIFA 20 en zullen daardoor niet gelijkend zijn in de game. De voetballers van Juventus, waaronder Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt, zullen wel onder hun echte naam in de game te vinden zijn.

Ook Bayern München en Barcelona hebben zich verbonden aan PES 2020, maar hun clubnamen komen wel in de game. De voetbalstadions van beide topclubs, de Allianz Arena en Camp Nou, zitten echter niet in het spel. Dat recht is exclusief voorbehouden aan Konami.

Het is voor het eerst dat EA de naam van een grote voetbalclub niet mag gebruiken. Eerder sloten clubs als Bayern München en Manchester United deals met Konami, maar die waren niet exclusief en sloten het FIFA van EA daarom niet uit. Barcelona had afgelopen seizoen nog een dergelijke overeenkomst, maar verscheen wel gewoon in FIFA 19.

In het verdere verleden was het juist Konami dat vaak de licenties niet had om club- en spelersnamen in hun game te gebruiken. Zo heette Juventus bijvoorbeeld eens PM Black White en werden nepnamen als Ryan Greggs (Giggs), Ruud vom Mistelroum (Van Nistelrooy) en Ronarid (Ronaldo) gebruikt voor voetballers.