Naughty Dog: Momenteel geen sprake van The Last of Us 2

The Last of Us 2 is momenteel niet in ontwikkeling. Dat heeft Neil Druckmann, creative director bij Naughty Dog, verteld aan Official PlayStation Magazine.

Op dit moment werkt de ontwikkelaar aan het afronden van Uncharted 4: A Thief’s End. Of Naughty Dog daarna een vervolg van The Last of Us gaat maken, is nog niet bekend. “Bruce Straley (co-regisseur van The Last of Us) en ik hebben een tijdje zitten brainstormen over een The Last of Us 2 met nieuwe personages”, aldus Druckmann. “Maar we hebben het ook over een sci-fi game en een fantasy game gehad.”

“Net toen we van plan waren om een beslissing over ons volgende project te maken, werden we gevraagd om aan Uncharted 4 te werken. We weten op dit moment nog niet wat we daarna gaan doen. Dat besluit valt waarschijnlijk pas een paar maanden na de release van de game”, zei Druckmann.

Uncharted 4: A Thief’s End verschijnt op 18 maart 2016 exclusief op de PlayStation 4. The Last of Us kwam in 2013 uit op de PlayStation 3. Een jaar later volgde de Remastered-versie daarvan op de PS4.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply