‘Dead Island komt ook op de Playstation 4’

Dead Island

Er komen steeds meer PS4 games naar voren, aangezien de release datum van de Playstation 4 er aan zit te komen. Ontwikkelaars van games beginnen nu aan een race tegen de klok om alle Playstation 4 launchtitels klaar te hebben om het moment dat de PS4 uitgebracht gaat worden.

Dead Island
De makers van Deep Island (Deep Silver) heeft indirect aangegeven dat de volgende Dead Island game ontwikkeld zal gaan worden voor de Playstation 4. In een recent interview gaf een van de regisseurs van Deep Silver aan dat de toekomst van de Dead Island reeks zich bevindt op de gameconsoles in de toekomst. Hiermee impliceert de ontwikkelaar dat het PS4 games gaat ontwikkelen na de release van de vorige Dead Island game.

Deep Silver is niet de enige ontwikkelaar welke aankondigde Playstaion 4 games te gaan ontwikkelen. Ook Guerilla Games ontwikkelt PS4 games (waarschijnlijk Killzone 4), maar ook een nieuw project genaamd ‘Gotham Racing’ lijkt zijn weg te gaan maken naar de nieuwe PlayStation 4. Daarnaast lijkt ook een nieuwe Just Cause ontwikkeld te worden op de nieuwe console, alsook een nieuwe Alan Wake titel. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

PlayStation Plus kopen